Forside Klub Info og Baggrund Photo Gallery Nyheder Debatforum September 29 2022 13:29:06
Navigation
Klubben
Forside
Klub Info og Baggrund
Photo Gallery
FAQ
Kontakt
Hjemmesiden
Nyheder
Debatforum
Søg
 
Indlogning
Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Få tilsendt et nyt ved at klikke her.
 
Online
Greve MC's homepage
VELKOMMEN
Bjoern
som ny bruger

Antal brugere: 54

Super Administratorer: 1
Administratorer: 5
Brugere: 48

Brugere online:

Handi 1 dag
SunRed 1 dag
Soltag30 uger
Bjoern54 uger
fisdan81 uger

Gæster online: 7

Din IP er: 44.210.237.158

Forum kategorier 46
Debatforum tråde 395
Forum indlæg 2641
Kommentarer 162
Gæstebog
Nyheder 216
Artikler
Fotoalbums 25
Fotoalbums billeder 369
Downloadede filer
Download kategorier 9
Weblinks 36
Replikboks indlæg 1846
 
Mest Aktiv Idag
 
 Se indlæg
Greve MC's homepage | Dr. Dennis and the Danish language | Citater
Forfatter Fugeskum - Et produkt udviklet af Satan!
Soltag
Administratorer

Rang:
Hyper debatør


Antal indlæg: 287
Bopæl: Lige bagved Lars Tyndskid
Tilmeldt: 19.04.06
Lagt på d. 18-09-2006 14:37
Jeg snublede over denne beskrivelse på et af nettets mange gør-det-selv sites...

Jeg synes bare at den er alt for god til ikke at blive delt! smiley


"Fugeskum er sådan noget gulligt stads, man bruger til at tætne omkring rør og den slags. Man sprøjter det ud, hvorefter det udvider sig og lukker selv den mindste sprække. Når det størkner bliver det stenhårdt.

Min hoveddør slutter ikke specielt tæt. Der kan stort set proppes en Yankie Bar ind i revnen mellem døren og karmen, når døren er lukket. Jeg havde købt fugeskummet til et andet projekt, hvor det imidlertid ikke kunne anvendes, så jeg besluttede mig for at forsøge at tætne døren med skidtet i stedet for. Major mistake.

Min idé var, at jeg ville sætte husholdningsfilm på døren, spraye fugeskum på dørkarmen og lukke døren. Når skidtet var størknet kunne overflødigt skum skæres af, og vupti, min dør var tæt. Husholdningsfilmen skulle sikre, at fugeskummet ikke klæbede fast i døren. Imidlertid indeholdt min store samling af køkkenremedier ikke lige dette materiale, så det var jeg nødt til at anskaffe først. Jeg tror egentlig ikke, at jeg på noget tidspunkt i mit liv har været i besiddelse af husholdningsfilm, men at dømme efter udvalget i Irma er jeg unormal: Her kan det kun lade sig gøre at købe 2x100 meter film, så det gør jeg.

Det er muligvis almindelig viden, men jeg vidste det ikke: Husholdningsfilm fæstner ikke på træ. Dette måtte jeg konstatere efter at have forsøgt at få en meter film til at sidde fast på døren. Så hvis nogen har gode ideer til, hvad jeg kan bruge 199 meter husholdningsfilm til, så giv lyd i kommentarerne. Desværre lod jeg mig ikke slå ud af denne forhindring. Jeg fandt på at bruge sølvpapir i stedet, som jeg foldede rundt om døren foroven og på den måde fik til at sidde fast. Nu var tiden kommet til at bruge fugeskummet!

Men først skal dåsen rystes grundigt, så det gik jeg i gang med. Se, på det her tidspunkt er min hoveddør åben, og på dåsen med fugeskum sidder en studs, som letter påføringen. Denne studs sidder bare ikke særlig godt fast. Så da jeg ryster dåsen, flyver studsen af. Ikke nok med, at den flyver af, den flyver ud gennem døren, misser samtlige trapper og lander på gulvet i stuen - fem etager nede. Igen tror jeg, at Silvanius (guden for gør-det-selv) forsøger at fortælle mig noget, men igen fatter jeg ikke budskabet. I stedet vader jeg fem etager ned, samler studsen op og vader fem etager op igen (nej, der er ikke elevator i ejendommen). Men så er jeg også ved at være klar! Jeg monterer studsen, sigter og trykker.

Intet sker.

Det viser sig, at der sidder en prop i studsen fra en tidligere prøveaffyring. Ergo skruer jeg studsen af for at rense den. Hvad jeg ikke har taget højde for er, at der nu er overtryk i studsen, så da jeg får skruet den af, står fugeskummet om ørene på mig. Pis. Tilmed viser det sig fuldstændig umuligt at fjerne proppen i studsen, så efter at have bandet og svovlet og forsøgt mig med spisepinde og alskens andre remedier, ender jeg med at klippe plastikstudsen over, der hvor proppen sidder. Så! NU skal den dør fandme tættes!

Meeep! Da den gule masse endelig sprøjter ud af studsen, falder klumperne direkte til gulvet. Skidtet hæfter simpelthen ikke på dørkarmens træ. Jeg prøver derfor at hjælpe skummet lidt på vej ved at "duppe" det på karmen, og det skal vise sig at være en eklatant fejltagelse. Fugeskum klæber. Det klæber fuldkommen afsindig vanvittigt meget. Lynhurtigt er både jeg og mine nærmeste omgivelser derfor syltet ind i gul lim. Det bliver hurtigt et problem overhovedet at slippe dåsen, og massen går ikke af i vand. Jeg forsøger at tørre skidtet af med køkkenrulle, men det gør kun problemet værre - meget værre. Nu er mine hænder både klæbrige og udstyret med flagrende stykker køkkenrulle. Panikken begynder at indfinde sig, for intet bider på skummet, og uanset hvad jeg rører ved, så bliver det bare klæbrigt.

På nuværende tidspunkt er jeg nærmest grådkvalt frustreret over tingenes tilstand, og jeg lader mine arme falde opgivende ned langs siden. Kun for at opdage, at jeg også har fået fugeskum på min trøje, så ærmerne hænger fast. Argh!

Jeg ifører mig et par plastikhandsker for derved at kunne håndtere ting uden at sidde fast i dem. Jeg arrangerer mig med stort set samtlige de rengøringsmidler, boligen kan byde på: sulfo, brun sæbe, sprit, rensebenzin, sæbe, you name it. Intet virker. Det eneste virksomme middel lader til at være neglekratning, så jeg går i gang med at kratte lortet af fingrene. Det bruger jeg fire (4) timer på, og selvom mine hænder ikke længere er klæbrige, så er de nu så ru, at man skulle tro de kunne opsuge en liter fugtighedscreme. Men det kan de ikke. Ruheden kommer af det forpulede møgskum! Det er en helt vildt ulækker følelse, og jeg forsøger så vidt muligt at undgå at røre ved noget. Men det bliver jeg nødt til.

De fysiske og psykiske strabadser har på nuværende tidspunkt tæret så hårdt på mig, at jeg er ved at dø af sult. Jeg forsøger derfor at fremstille en sandwich uden at bruge hænderne, og jeg spolerer nok ikke noget ved at sige, at det er temmelig svært. Jeg gør dog et ihærdigt forsøg, og resultatet er, at jeg stort set får skåret min venstre pegefinger af med brødkniven, så blod og fugeskum blander sig i en djævelsk cocktail. Det lykkes mig dog at færdiggøre og konsumere sandwichen, men kampen med skummet har efterladt mig nedtrykt, såret, klam, ulækker og fuldstændig tømt for energi, så jeg falder i søvn på sofaen.

Næste morgen er mine hænder stort set lige så klamme som aftenen før, men kunderne kalder. Jeg møder op hos den første og må indledningsvis forklare, at det altså ikke er udtryk for manglende hygiejne, når mine hænder ligner det rene lort. Dernæst må jeg konstatere, at jeg ikke kan bruge mit fingeraftryk til at logge ind på min IBM ThinkPad T42 som jeg plejer, fordi fugeskummet totalt har ødelagt mine fingre. Efter arbejde kører jeg forbi en farvehandler, som efter at have grint godt over min håndværksmæssige håbløshed stikker mig en flaske cellulosefortynder, stadiet før saltsyre, som burde kunne fjerne resten af møgskummet. Det kræver dog en dedikeret indsats, og her 24 timer efter at jeg startede på projektet, har jeg stadig fugeskum siddende på især neglene, hvor det åbenbart har indgået en kemisk symbiose, der gør det noget nær umuligt at fjerne. Til gengæld kan jeg nu logge på den bærbare med pegefingeren igen.

Jeg har efterfølgende nærstuderet dåsen med fugeskum. Den er påtrykt en vejledning på fem forskellige sprog, der fortæller hvordan den skal bruges. Nedenunder kommer der så en advarsel om at bruge handsker. På fem forskellige sprog. Hvilket designkriterie der givet sig udslag i, at man ikke har samlet vejledning og advarsel i ét, skal jeg ikke gøre mig klog på, men jeg ved, hvad resultatet blev. Så nu hader jeg fugeskum."

Men nu sidder jeg så tilbage med en nærmest ubændig trang til at vide om døren blev tæt??? smiley


There can be only one...
Forfatter RE: Fugeskum - Et produkt udviklet af Satan!
ullmann
Brugere

Brugers avatar

Rang:
We all luv ya


Antal indlæg: 862
Tilmeldt: 13.04.06
Lagt på d. 18-09-2006 20:03
vi kan da godt bruge noget af husholdningsfilmen til saddelbundsmiley.


trump1@webspeed.dk
22912274
Forfatter RE: Fugeskum - Et produkt udviklet af Satan!
Soltag
Administratorer

Rang:
Hyper debatør


Antal indlæg: 287
Bopæl: Lige bagved Lars Tyndskid
Tilmeldt: 19.04.06
Lagt på d. 20-09-2006 12:26
Indrømmet....

Men jeg synes da det gik okay... Selv om man må finde sig i meget når man skal ha' hjælp af en prof!!! smiley

Glæder mig lidt til at se det tørre resultat!


There can be only one...
Redigeret af Soltag d. 20-09-2006 12:28
Spring til debat:
Find os også her:
 
Calendar
September
MaTiOnToFr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

I dag
Arrangementer
Se mere her
 
5 næste events
 
Replikboks
Du er nødt til at logge på for at skrive en replik.

Handi
31/12/2021 16:43
🍺🥂ㇲ
9;🍾


Handi
06/02/2020 12:51
Jeg kommer ikke til møde d. 7/2.2020

Soltag
01/02/2019 15:25
Ved at varme op til aftenens møde. - Ses! ;-)

Handi
16/11/2018 08:32
Mogens og jeg er der ca. kl. 18 i dag.

SunRed
02/11/2018 18:09
Super

Handi
29/10/2018 17:30
Jeg tager mobilpay kuvert med til møde fredag.

SunRed
05/10/2018 18:15
Jeg havde da tænkt mig at komme - Der er jo Pizza ;-)

Handi
05/10/2018 16:10
Kunne vi evt. holde mødet d.12/10 da jeg heller ikke tror Mogens og Schou kommer ?

Handi
05/10/2018 11:14
Jeg ligger syg så jeg kommer ikke 😓

Soltag
05/10/2018 11:01
Vi ses til møde i aften smiley

Replikarkiv
 
Copyright © 2007